Rendezettebb gardrób azonnal...

Nos, az itt következő tipp, a leggyorsabb és legegyszerűbb módja gardróbod rendezettebbé tételének.

Mindössze ennyi: használj egységes vállfákat.

Az összevissza színű, formájú, és anyagú vállfákkal tarkított gardrób nem igazán nyújt szívderítő látványt. Vigyünk tehát némi rendszert a dologba.

További tipp, hogy kerüld el a műanyag, illetve fém drótból hajtogatott vállfákat. A legmegbízhatóbb vállfák, ahogy a nevükben is benne van, fából készülnek.

Az ingeket elegendő szokásos, keskeny vállfákra tenni.

A zakókkal, kabátokkal, már más a helyzet. Ide a kissé vastagabb vállrészű vállfa szükségeltetik, ami külön erre a célra készült. Annyira vigyázzunk, hogy a vállfa ne legyen túl széles, ugyanis ez a zakó ujjának tetején kis kidudorodást fog eredményezni az anyagban, ami nem szép látvány, hosszú távon pedig kifejezetten káros, és zakónk sérülését okozhatja.

A túl kicsi vállfára akasztott zakó vállai pedig nagyon megereszkednek, ami a vállnál való töréshez vezet, ez szintén kerülendő.

Amondó vagyok, ha az öltönyzakódhoz kaptál egy műanyag vállfát, ami pont ahhoz való, akkor inkább használd azt, amíg nem kerítesz egy pont megfelelő méretű fa vállfát.

A Jysk-ben, vagy a Pepco-ban találtam a legolcsóbb, legegyszerűbb darabokat.

gentlemanstyle-favallfa-vallfa-rendezett-gardrob

Öltönyhöz való tetszetősebb, de azért elfogadható árú favállfát pedig a Mömax-ban leltem. Bár ez utóbbival nekem nincs szerencsém, az én 46-os méretemre, kissé széles az a vállfa.

gentlemanstyle-vallfa-favallfa-oltony-rendezett-gardrob

Hangsúlyozom, ezek semmiképpen sem a legjobb minőségű vállfák. Viszont könnyen beszerezhetőek bárki számára.

Szívesen veszem, ha küldesz előtte-utána képeket a gardróbodról, kíváncsi vagyok a változás mértékére, amit az egységes vállfák okoznak, szóval csak bátran:
https://www.instagram.com/bence_savolyi/
https://www.facebook.com/gentlemanstyle.hu/

Remélem sikerült segítenem!

Természetesen a fent megadott linkeken követhetsz is nyugodtan, csakhogy ne maradj le semmiről :)

Sávolyi Bence

Bence Sávolyi

Bence Sávolyi

A klasszikus, kortalan stílus híve vagyok. A célom, hogy Te is az légy. A blogom ennek elemeivel ismertet meg téged, mindezt magyarul, hogy neked már ne kelljen az angol szövegeket átrágnod. ;)

Read More
Rendezettebb gardrób azonnal...
Share this